CEV Champions League – Herrer

Helt tilbake fra 1959 så ble det stiftet det som kalles for CEV Champions League, dette arrangeres vel og merke både for kvinner og for herrer men likevel så er det nok herrenes som er den aller best populære for øyeblikket. CEV Champions League kan også kalles for Denizbank European Champions League og det er altså dette som er det offisielle topp ligaen innen Volleyball klubber for menn, dette gjelder da for hele Europa og blir arrangert på et årlig basis.

Runder

I løpet av den første runden så er det 24 ulike lag som deltar som er blitt delt inn i 6 grupper, og etter hver kamp så blir det delt ut følgende poeng; vinneren får 3:0 eller 3:1 3 poeng, vinner 3:2 får 2 poeng, taperen 2:3 får 1 poeng og taper 1:3 eller 0:3 får 0 poeng. De to aller første lagene som kommer ifra hver gruppe og den beste tredje avanseringen til «knockout» runden ender deretter i en siste fire lag. Deretter så blir de siste fire lagene og doms kamper arrangert i mars.

Dette er noe fler og fler også liker å satse penger på og bette hvem som kommer til å vinne eller tape, nettopp på grunn av sportens popularitet. Odds på CEV Champions League kan en blant annet finne på Betsson sine Odds sider.